7 Ekim 2011 Cuma

SAYDAM KİMLİKLİ '' TRAVESTİLER ''

        Bir insanın cinsel tercihi nedeniyle , ağabeysi tarafından öldürülmesi nasıl bir kabustur ! Bugün yine gazeteler de yer alan bu olay , hangi ''tercihe göre''  küçük sütunlar , 3. sayfa haberi olmasına karar verilmiştir ?
       Gaziantep ' te 24 yaşındaki Ramazan Çetin ayağı kırıldığı için hastane de yatıyordu . Ve ağabeysi  27 yaşındaki Fevzi Çetin tarafından silahla vurularak öldürüldü . Niye ? Çünkü travesti olduğu için !
      Aile cenazeye sahip çıkmadığından kimsesizler mezarlığına , belediye görevlilerince defin edildi .
      Hastaneye silah sokabilme detayını da ayrıca geçemiyor ve PES ! diyorum .
      Bu neyin güvenli , cesur  ''tercihi''? Bu neyin can güvensiz ''tercihsizliği''?
      Hala eşcinselliği tercih diye tanımlamak asıl cehalet . Bence eşcinsellik bir tanımdır , tercih değil ! Ben kadın olmayı tercih etmedim , durumdan memnunmuyum ? Evet kesinlikle evet . :)Yada X bey erkek olmayı tercih etmedi gibi bir şey . Yani bu bir tercih değil , zaten öyle olduğu için ÖYLE olmak olabilir . Kimse kimseyi '' oluşundan '' dolayı sorgulayamaz , cezalandıramaz !
        Heteroseksüel hanımlar ve beyler !!!! Bu nasıl bir fantazi ? Herşey , her dakika çok yolunda değil mi ? :)))) Bu soruyla ben de günah çıkarmaktayım ,en azından muayyen dönemler yeter canımıza ! Bakın o da ayrı :)
       Pembeye -Maviye bakmadan toplumca TRANSPARAN KİMLİK edinmeliyiz ! Bu kadar FOBİK hallerimizi sorgulayıp , cümleten  tercihlerimizi gözden geçirmeliyiz . Kimliğe PVC kaplama ile keşke düzelse işler ....


Not : İşte Ramazan Çetin  http://www.gaziantephaberler.com/detay.php?id=19288&kategori=1
   

Hiç yorum yok: