7 Ekim 2011 Cuma

KATLEDİLMİŞ '' RANT '' MEDYASI : KADINA VAHŞETİN ''ASIL '' AZRAİLİDİR !

          '' Kadına Şiddet '' e bir yenisi daha eklendi . Bugun Habertürk Gazetesi öyle bir fotograf yayınladı ki : ŞİDDETİN GÜCÜ arttı ! KADINA VAHŞET ' e imza attı !
            Hangi sosyal düzeyde , ne türde olursa olsun '' kadına şiddet '' yazık ki acı gerçeğimiz . Daha da acı olan bunu paylaşmayıp , içinde gizlice yaşamaktır . Gizemin bir çok nedeni olabilir . Ama en gerçek nedeni ANNELİK olduğunu düşünmekteyim . Bir kadın şiddet gördüğünü en çok çocuklarından saklamak ister . Hiçbir ANNE , evladı hiçbir nedenle üzülsün istemez ! Şefika Etik ' te iki çocuk annesiymiş .
            Kadın - erkek kimse ölümünün vahşetle olmasını ve bunun fotoğrafının çekilmesini istemez . Kendinin görmekten ürkeceği ama çekilmesine engel olamayacağı bu lanet fotografa , çocuklarının bakmasını kim isteyebilir ki ? Habertürk marka isminin üstünde dev bir spotla verdiği bu lanet görüntü ve haberden dolayı esefle kınıyorum! Medyanın KATLETTİĞİ toplum asıl haberdir ! Toplum psikolojisinde '' emsal '' algısını tetikleyecek bu görüntünün sorumluluğu şu durumda kim de ?
          Anneler vakurdur . Şefika Etik bu vahşet ile ölmüş olsa dahi , o iki çocuğun annesi olma gerçeği hiçbir zaman değişmiyecek .
          Kadının Şiddet görmesine gururunun kırılmasına  yol verenler !!!! : Bari biri ölürken VAKUR kalabilmesine izin verselerdi ...Hiç değilse çocukları yasını ÖLÜMÜN '' VAKURLUĞUNDAKİ '' ANNEMİZ diye tutsalardı ...Elbette o çocukların bilincinde kalan bu LANET GÖRÜNTÜ olacak !
         Çocuklara bile yas tutma hakkı vermeyen  KATLEDİLMİŞ MEDYA : KADINA VAHŞETİN  ''ASIL '' AZRAİLİDİR !
         Habertürk Gazetesi bünyesinde en çok kadın personel bulunanlardan biri olmasına karşın , Vahşet RANT' nın cinsiyeti yok demek ki !


Not : O korkunç fotografı kendim bile bakamadığımdan yayınlamıyorum .Lütfen  siz de bakmayın ama bu olayıda görmezden gelmemeniz dileğiyle ....

Hiç yorum yok: