26 Temmuz 2012 Perşembe

İMBATTA ÇIKALIM-1 DRINK ATALIM -BAKALIM ELEKTRIK VARMI ?

         Ebru Şancı'dan bir Aynur Aydan çıkmaz arkadaş kimseeee uğraşmasın ...Bu devirde o işler artık demode . Bengi Yıldız 'da nevruza tasla katıldı , Bodrum'da aynı sekilde goruntulendi .Ama B.Yıldız'ın bira içerken ki goruntuleri daha çok konusuldu . Niye ?
       İçmekle yüzmek arasında fark vardır :)
        Ayrıca nostaljik bir ruhla sunu soylemek isterim ki . 80 'li yılların sonunda hemde İzmir'de hemde GSF gibi marjinal bir fakultenin cevresinde dahi alkol satılmazdı . Yan sokaların birinde tır parkı vardı . Bizimkiler öğle tatilinde oraya gider ve TIR soforleriyle '' entellektüel '' sohbetler yapardı . Cok kere biz kızlar meraktan gebersekte bizi hiç goturmediler . Yırtık blue jeanlı , kupeli , uzun saclı ( hemde o yıllarda ) bu delikanlılarda yine de feci bir maçoluk duygusu ağır basardı :) Ogleden sonraki dersler o kafalara daha güzelmi giriyordu , yoksa tıntınmı?:) Vallahi bilemem . Fakat sunun altını kalın kalın çizerim ki : Birtek gün bile maraza çıktıgını anımsamıyorum !Ayrıca hepimizin elinde aslanlarrrrr gibi ''basarıyla mezun olmustur '' belgeside var!Simdi o belgeye bakıyorum da : Anılardır aslında insanın içini bugun bile özgürce ferahlatan ....
Okul cıkısı Kordon'daki birahanelerde yanımızda olmayı gorev sayan bu arkadaslarıma selam olsunnnnnnnn :)
        O yıllarda ileride odemek kaydıyla aldıgımız harc ve ogrenci kredilerini anımsayınca bir tuhaf oldum . Nerdeyse almayanı dovuyorlardı . Harctan muaf olmak , üç ayda bir topluuuuuuuuuuuuuuu para almak ne demek en iyi ogrencı takımı bilir . Bozdur bozdur harca . Kredisini bir günde blue jean ve Venezia'da kalamar-bira ziyafetinde bitiren arkadas bilirim ben :) Eve oto-stopla dönen :)
        Sonraki yıllarda hissiyatım o Tır parkına kızları goturmeyisleri tamamen fantastikmis :) Begendikleri kızların dedikodusu anca boyle ''zula'' yerde yapıldıgını anlamak o kadar da yıllarımı almadı ....
       Diyecegim su ki Bodrum sote yer degil , zaten GSF de Narlıdere'ye tasınalı cok oldu ... Zamanın ruhu :)
Alkol satısı bence de kampus içinde yasaklansın . Fakat kampus cevresindeki TIR parkları sakın kalkmasın . Bir sehrin mimarisi demek o sehrin ruhu demektir . Harclar kalksın ama kredi verilmeye devam etsin . Fakat sonraki yıllarda geriye odeme yapılmasın:)
     Ogrenciler Bodrum'a da gidebilsinler . İdo Tatlıses bıyıgı bıraksınlar . Kumsalda ates yakıp gitar çalma devri canlansın . Tesislerde animatorluk dısında da gorevler verilsin .Mesela can kurtaranlık yapsınlar . Bak bakalım o zaman bir kisi bogulma tehlikesi geciriyormu ? Misal ; Ahmet Kutalmış Türkes Beyefendi bak bakalım tüpsüz dalış yapabilirmiydi ?
       Suriye Kurt meselesiyle adeta yıkılan aziz Turk Medyası bak bakayım B.Yıldız'ın kıyı kıyı çimmesini seyir bakabiliyormuydu....Suriye'nin durumunu genel bir bakış fırlatalım . Ammaaaa Çöl Tilkisi'nin Canidae( köpekgiller) familyasının en küçüğü olduğunu aklımızdan çıkarmıyalım ...
Velasılı kelam ( havalı olsun diye  lafa böyle gireyim dedim ) : B.Yıldız'dan da A.Kutalmıs Türkes'ten de bir Hasan Fehmi Güneş çıkmazzzzz .Kimse kimseye rüzgar yapmasın ....
        CHP 'nin gündeminde ''VATANDAŞA NE DİYECEGİZ '' yani ne hesap verecegiz degil , ne diye hitap edecegiz konusunda bile ortak karar alınamış,her zamanki gibi parti içi çatlaklar oluşmuş.Heyyyyy gidi koca dünyaaaaaaaaaaaaa :  Atı alan Suriye sınırını gecerse sen vatandasa WATT de biz o elektriği alırız :)
      Zaten hukuk sistemimizde davalarda nerdeyse izdivaç programları gibi çalışmakta ... Elektrik alamadım mübaşirrrrrr pardonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
     İmbatta çıkalım , 1drink atalım , bakalım elektrik varmı ?

Hiç yorum yok: