3 Eylül 2012 Pazartesi

JET SKİ DEVRİNDEYİZ!BÖYLE AMİRAL GEMİSİ ???




         Daha dün , aşağıdaki yazıda aynen su satırları yazdım . '' Elinizde tabletiniz oralarda da internette rahatça girebildiğiniz izlenimi ne hoş . Gelin görünkü dağdan tek bir asker tweeti atana rastlamadık . Daha garip bir şey var . Sosyal medya denen o etkili alemde sizin bu olayın Trend Topic olmamasıda çok acayibime gidiyor . Bu kadar etkili bir medya kuruluşunun en başı , böylesi meydan okuyor ama yeryerinden oynamıyor . Bakın emin olun buda gücüme gidiyor .
      Sonra aklıma geliyor gönlüm ferahlıyor . Tek bir ama tek bir ŞEHİT haberinde evet evet yeryerinden oynuyor . Bazan basın görmeden halk kendi SAHİCİ medyasından tekme tokat döşeniyor . Bu kadar kontrolsuz bir sosyal aleme çeki düzen vermekte emin olun SİZİN bulunacağınız  tam temastan geçiyor . Halka inin der gibi oldu .:) Anladınız siz neyseki onuuuuuuuu :) ''..............
           12 saat once benım bile twiterda  link vererek haberi gordugum Beytüşşebap'taki çatışmayı Hurriyet web saatler sonra gordu.Dagda çiçek böcekle olmuyor!
           Bugün sosyal paylaşım sitesinde trend topic listesi : 
           B.Mumay Hurriyet.com.tr'da medya Davos'undan bildiriyormuş .Gelde gülme :) 
           Dört gün boyunca sürecek Ukrayna'nın başkenti Kiev'de '' 64.Dünya Gazete Kongresi -16.Dünya Editörler Formu dün başlamış.
           Buarada ; Ukrayna Devlet Başkanı, ülkesindeki basın özgürlüklerine yönelik eleştirilerin ardından kürsüye çıktı. O anda konferans salonuna dağılmış yaklaşık 10 gösterici, ellerinde pankartlarla ayağa kalkarak slogan atmış . İyide yapmışlar …..
       Valla bende ahanda buradan sloganımı atıyorummmmmmm !!!!!
      Arkadaş şu internet medyasını , online olmayı çözemedinizzzzz !!!!! Halk sizden hızlı ! Demodesiniz ! Okunmuyorsunuz ! Komik oluyorsunuz ! Kasıntı psikolojinizle twitter ‘da kimse sizi k….çına takmıyor!
       Hem sosyal medya diyorsunuz , hemde koskoca Hurriyet web, com.tr vs vs vs niz var . Fakat haberin altına : ‘’ Anlık gelişmeleri twitter üzerinden @bulentmumay adresinden izleyebilirsiniz ‘’ diye ibare koyuyorsunuz !
Salakmısınız ????? Twitter sizi takip etsin . Siz medyasınız oysa twitter , facebook vs vs medya degil sadece sosyal paylaşım sitesi !
Pankartımı açıyorum buyrun : 
Twitter-Facebook’tan samimiyetsiz!Hayatı ıskalayan,özgürlüğü tembelliği kadar olan , kağnıdan yavaş MEDYA istemiyoruzzzzzz!!! Jet Ski devrindeyiz !!!Böyle Amiral Gemisi olmazzzzz !

Not : İki gündür denk geldi hakkaten Hurriyet'i eleştirdim . İyice gözümüze sokulan hatalar yapıyor . Çünkü üzülüyorum . Yıllardır o kadar iddialı ki simdi yaya kalmasını, internete ayak uyduramamasını açıkcası  anlıyamıyorum . 


Hiç yorum yok: