6 Ağustos 2012 Pazartesi

''O''ALTIN MADALYA SONSUZA DEK ''ZEYNEP DARNEL'' İN OLACAK !!!!


       Olimpiyatları izleyipte o kızlarımızı özenmeyen bir kişi çıksın alnını karışlarım !Size yemin ediyorum sırf o fitliği , o harika vücudları , güzelliği görebilmek için gayette oturup Olimpiyatları izliyorum . Üstelik sürekli kocamı taciz ederek : '' Bak millet çatlıycak Türk kadını güzeldir , Ayyy bak bak bu çok havalı ..... '' vs vs gibi çıkışlarla adamı bayıltıyorum . 
      Herne kadar bu güzellik yarışması değil , spor sporrrrrr !!!! Diye cinnet geçirsede ben : '' Her müsabakanın bir magazini , MODASI '' vardır kafasındayım . Ve bu iyi birsey . Hemen ilk aklıma gelen örnek kızların saçlarını topladığı o rengerenk tokalar trend olmazsa bende birsey bilmiyorum .
     Ayrıca valla yalan yok şimdi .ABD yuzme takimi olayinda bana taaaa Izmir hatta Lonradan telefonlar geldi .  P. Vanderkaay ' ı goren beni arıyor :) Sakın hıııı niye ? demeyin ! Allahim yaaa o ne oyle ? Insan degil oooooo:) Hele R. Lochte 'ye o kadar eminim ki genc kizları çıldırttığını . Kesin  aşik olan vardir . Hatta dis telli falan kullanmisti o cocuk . Vallahi empati yapan birsürü dişi telli kız tanıyorum  . Ayyyyy disime tel taktirasim var :)
      Neyse lafı fazla uzatmayayım ve o malum konuya geleyim . Evettttttttttttt Milli Voleybolcumuz Neslihan Darnel 'e .Dünyaca ünlü Red Hot Chili Peppers müzik gurubunun üyesi olan Flea sahne adlı Michael Peter Balzary, twitter üzerinden ilan-ı aşk etti. 
      Eeeeeeeee bu harikaaaa .... 
      Ama twitter'a bakınca Flea'ya giden mesajlar dehşet verici . Yahu ne var bunda ? "I have a celebrity crush Neslihan Darnel" yani "Neslihan Darnel sana ilk görüşte aşık oldum" ...
     Ne yani beyenisini  dile getirmiş ünlü bir müzisyen . Bu aksine müthiş gurur verici . Ben Neslihan'ın yerinde olsam hatta tesekkur mesajı bile yazarım . Ama bizimkiler daha çok '' yengen olur , evli - çocuklu vs  vs '' diye sallamışlar . 1sn yaaaaa !!!! Evli kadınlar beyenilmezmi ? Evli ''kadın'' çekici olamazmı ? Anlamadım ki evlenince '' ayrı bir cinsiyete '' falanmı geçiliyor ? Kadın medeni hali ne olursa olsun,her koşulunda begenilesi bir DEĞERDİR !!!!!!!
     Herhalde adamcağız neye uğradığını şaşırmış olmalı ki : Bunun gerçek aşk olmadıgını ifade edip ,' 'Sakin olun manyaklar' dedi....
      Vallahi haklı ! Tam tersini düşünün Neslihan bekar olsa herşey tamammıydı yani ? 
      En çokta Türkçe yazılan mesajlara güldüm . Flea'ya : Sünnet olması gerekir '' diyenden tutta  ''Gitarını g...tüne sokarız '' diyene kadar ne ararsan var . Tam Kurtlar Vadisi kafası ! 
      Neslihan ve diğer tüm Türk Sporcu kızlar müsabaka sonuçları ne olursa olsun kesinlikle ''GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTILAR ! BİZİ GURURLANDIRDILAR ! ''       
     Ben kendi adıma Flea'ya :
@flea333 I appreciate your interest towards Neslihan,you're right,Turkish women are astonishing,by the way,you've plenty of Turkish followers now :) 
   Dedim bile :)))
      Galatasaray Voleybol Şubesi Sportif Direktörü eşi Orkun Darnel'in yerinde olsam yemin ediyorum KARIMLA BİR KERE DAHA GURUR DUYARIM . Bir erkeğin karısının beğenilmesi kadar güzel başka ne olabilir ki ? Boşverin o maço erkek palavralarını . Aslında herkesin gönlünde yatan ''O '' UYSAL ve ZARİF ASLAN .... 
       Sevgili Orkun Darnel lütfen maço topluma şu dersi veriniz . Dönüp : '' Karımın sporculuğu kadar Dünyanın başını döndüren , hayran bırakan güzelliğiyle de gurur duyuyorum '' deyin nolurrrrrrrrrrrr .....
       Sadece güzel olduğu için , niye sana yan baktılar hesabına bu ülkede hala şiddet gören kadınlar var . Bu sosyolojik bir olaydır . Ve sporcular bazan skorlarını işte bu misyonlarlada yaparlar ....
        Hiçççç Metin Oktay'lı döneme gitmiyorum bile .  En azından benim jenerasondaki kadınlar, sanki Metin-Ali-Feyyaz zamanında azmı büyükkkk aşklar yaşadılar :) 
        O kafayla bakınca ; Flea'nın iltifatlarına sevinmemek , böbürlenmemek mümkünmü?Neslihan'ın şahsında da  tüm KADIN SPORCULARIMIZA sonsuz teşekkürler ...
       Hayır o degil de evli bir başka sporcumuz Derya Büyükuncu'ya ya Lady Gaga aynı şekilde mesaj yazsaydı ? O zaman nasılda laylaylommmm :) Geciniz bu çifte standart halleri !!!!
       Ohhhh Kızlarrrrrrrrrr Dünya çatır çatırrr çatlasın valla !!! Sefamız olsunnnnn , Türk Kadınları pek havalıdırlar:) Flea'nın popüleritesini düşününce,Türk Kadının etkisi artık Uluslararası tüm musabakalarda kafadan ALTIN 'ı aldılarrrrrr:) 
      Olaya  böyle bakınca Orkun Darnel ile insan ayrı bir onur duymuyormu ? 
      Yıllar sonra Neslihan ve Orkun Darnel'in küçük kızları büyüyecek ve bu skorlar unutup gidecek . Ama bu olay '' Benim Annem Güzelldirrrrrr '' diye Zeynep'in hatıralarını süsleyecek .
                      
       ŞİŞŞŞTTT SHUT UP !!!!
      Bundan sonraki dönemlerde  ALTIN MADALYA garanti şimdiden '' ZEYNEP DARNEL''dir !!!! Üstelik sonsuza dek taşınacak daimi  ve ÇOK ÖZEL  BİR  ALTIN MADALYA ..
İşte bu kadar !!!!

3 yorum:

Bülent Taşdemir dedi ki...

Ben başka bir şeyi merek ettim : Evli bir erkek sporcumuzu,tanınmış bir kadın şarkıcı beğense ve aşkını ilan etse o zaman toplum olarak tepkilerimiz ne olurdu acaba ?

onlinederya dedi ki...

Hay agzınız bal yesin Bulent Bey :) Cok tesekkur ederim ....

onlinederya dedi ki...

Hay agzınız bal yesin Bulent Bey :) Cok tesekkur ederim ....